Tuesday, November 23, 2010

.1 ST GIVEAWAY-The Chronicles Of Yaya-


JOM JOIN GIVEAWAY PERTAMA YAYA!!
GIVEAWAY INI DIBUAT SEMPENA HARI JADI YAYA 1 DISEMBER NANTI

SYARAT-SYARAT

  • Jadi follower saya
  • Letakkan blog saya di list blog anda
  • Buat satu entri pasal giveaway ni (hanya letakkan banner dan copy paste je ayat yang saya buat ni sebijik2)
  • Tinggalkan komen di entry ini yang mengandungi

nama anda :
link entry :

MUDAH KAN.TAK PERLU BUAT AYAT SENDIRI. TAK PERLU PERAH OTAK. HANYA LENGKAPKAN SYARAT-SYARAT DI ATAS.


HADIAH ialah 2 voucher tiket wayang
THE CHRONICLES OF NARNIA-THE VOYAGE OF THE DAWN TRADER
yang akan ditayangkan pada 9 Disember 2010!!


Jadi tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang anda

TARIKH TUTUP GIVEAWAY : 1 DISEMBER 2010 -12.00 TGH MALAM
PEMENANG AKAN DITENTUKAN MELALUI CABUTAN BERTUAH.HANYA SEORANG PEMENANG.

TERIMA KASIH SUDI JOIN GIVEAWAY PERTAMA YAYA

7 comments:

  1. hi. im new. mcm best jer contest ini. saya minat narnia la...hahaha. tapi oleh kerna still baru saye xtau nak join cena? hehehe.
    kalau awak sudi follow saye & visit blog saye di http://sharemyloves.blogspot.com/
    -tasha-

    ReplyDelete
  2. telah menjadi pengomen tempat pertama. harap ada sikit kelebihan dan menang...hehehe yeay! pakcik menang moto!

    nama: NATASHA FARINA ARIFIN
    link entry: http://sharemyloves.blogspot.com/

    thx yaya.

    ReplyDelete
  3. alamak tasha..ko salah komen laa..bukan kat sini..akeke..tak pe2 new beginner..:)

    ReplyDelete
  4. Ops! Sori Natasha. ni saya copy paste je dari blog tuan tanah. sowiiii...

    ReplyDelete
  5. ala..nk tgk narnia tpi terlepas dh...heheh..buat la giveaway lagi..huhu

    ReplyDelete


  6. Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

    TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

    ReplyDelete